vineri, 17 iulie 2009

Argaseala: "Jucatorii nu vor mai iesi in club dupa acest succes!"


Steaua a invins pe Ujpest si toate problemele par sa se fi rezolvat in Ghencea. Presedintele clubului anunta ca jucatorii nu vor mai repeta episodul de saptamana trecuta, cand 4 dintre ei au petrecut intr-un club de noapte pana in zori. Noua Steaua! "Stiam ca-i vom spulbera in repriza a doua!" Becali il ridica in slavi pe Bergodi: "A fost stiinta nu inspiratie!" Onicas: "Am vazut 20.000 de spectatori si nu-mi venea sa cred"

"Am avut putin emotii dupa eliminarea lui Kapetanos, dar aveam incredere in baieti ca vom castiga. Daruirea baietilor a fost decisiva. Nu este totul incheiat, la Budapesta ne va astepta o atmosfera incendiara. Rezultatul de astazi ne face totusi stapani si peste meciul retur.

Kapetanos nu va fi pedepsit, trebuie sa-i intelegem pe jucatori cand recurg la astfel de gesturi, sunt si ei oameni. Jucatorii nu vor mai iesi in club dupa acest succes, dar daca vor bea o bere nu e nici un pacat. S-a terminat cu astfel de iesiri iar asta se va vedea si in rezultatele de pe teren", a spus Valeriu Argaseala la gsptv.

Steaua a castigat cu 2-0 in fata lui Ujpest, goluri Surdu si Stancu. Steaua va disputa meciul retur saptamana viitoare, pe 23 iulie.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu