sâmbătă, 25 iulie 2009

"Timisoara poate face un rezultat bun cu Sahtior!"


Fundasul Eder Bonfim a declarat, sambata, ca echipa banateana este capabila sa faca un joc bun si un rezultat pe masura in meciul tur cu Sahtior Donetk, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

"Vreau sa arat ca Timisoara nu a luat o decizie gresita cand m-a transferat, mai ales ca acum ca am jucat in meciurile din Austria si pot sa spun ca sunt pregatit pentru meciurile grele ce urmeaza. Avem echipa puternica si putem face o figura frumoasa cu Sahtior in preliminariile Ligii Campionilor", a spus Bonfim.

La randul sau, mijlocasul Claudiu Ionescu a afirmat ca are probleme cu greutatea, dar crede ca Timisoara poate castiga in fata Sahtiorului lui Lucescu:"Vom incerca sa facem un meci bun! Vrem o victorie minima ca sa obtinem calificarea. Pentru noi va fi primul meci oficial, dar vom fi 100% pregatiti la ora meciului. Stiu ca am probleme cu greutatea, dar voi face totul sa scap de kilogramele in plus. Daca voi juca, imi voi face datoria fata de echipa, important este acum sa sa ma antrenez si sa o fac cat mai bine".
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu