duminică, 21 iunie 2009

Real socheaza din nou: 55 de milioane de euro pentru Ribery!


Gruparea Real Madrid este pregătită să plătească 55 de milioane de euro pentru internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, după ce a dat 93 pe Cristiano Ronaldo şi 65 pe Kaka!


"Franck Ribery va juca la Real Madrid şi va fi al treilea cel mai scump transfer al verii pentru Florentino Perez", scrie As

După mai multe întâlniri cu Zinedine Zidane, consilierul său, şi directorul general Jorge Valdano, preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a decis "să se bată" pentru a-l aduce pe Ribery în Spania.

După transferurile brazilianului Kaka, de la AC Milan, şi al portughezului Cristiano Ronaldo , de la Manchester United, Jorge Valdano a afirmat că că "mai este nevoie de încă patru sau cinci jucători".

Într-un interviu apărut, marţi, pe site-ul clubului madrilen, Valdano a precizat că Bayern Munchen solicită o "sumă astronomică" pentru francezul Franck Ribery. "A existat la un moment dat un interes al Realului pentru Ribery, însă Bayern se menţine pe o poziţie dură. Ei nu vor să-l vândă şi de aceea cer o sumă astronomică", a declarat Valdano.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu