miercuri, 10 iunie 2009

Calculele pentru calificarea in cupele europene!


In prezent, nu mai putin de cinci echipe se lupta pentru doua locuri de Liga Europa, printre care granzii Steaua si Rapid. Asport.ro va prezinta sansele fiecareia dintre ele:

In prezent, Universitatea Craiova ocupa pozitia a 5-a, cu 56 de puncte, urmata de Steaua, cu 55 de puncte, locuri care asigura calificarea in preliminariile Ligii Europa.

Pe locul 7 se afla Rapidul, cu 54 de puncte, la egalitate cu FC Vaslui, si cu doua puncte mai mult decat FC Brasov, aflata pe 9.

Meciurile decisive pentru Europa:

Rapid -Poli Iasi

Unirea Urziceni - Steaua

Universitatea Craiova - FC Vaslui

FC Brasov -FC Timisoara

Iata calculele pentru fiecare echipa si sansele de a merge in Liga Europa:

Universitatea Craiova

Daca va castiga impotriva Vasluiului, atunci are asigurat locul 5, iar daca succesul coroboreaza cu un esec al CFR-ului la Medias, atunci va incheia sezonul pe pozitia a patra. Chiar si un rezultat de egalitate permite oltenilor sa mearga in cupele europene.

Steaua

Victorie cu Unirea - isi va asigura locul in cupele europene

Egal cu Unirea - pentru a fi sigura, trebuie ca Rapid si FC Vaslui sa nu castige in ultima runda

Infrangere - FC Vaslui si Rapid sa fie invinse, iar FC Brasov sa nu invinga Timisoara. Brasovenii au rezultatele directe mai bune decat gruparea din Ghencea.

Rapid

Formatia din Giulesti este la mana rezultatele. Astfel, chiar daca va invinge Poli Iasi, va trebui ca Steaua sa faca maxim un egal, pentru a-i putea lua locul. Astfel, una dintre cele doua va rata Liga Europa in acest sezon.

Chiar si cu un egal, Rapid poate ajunge in cupele europene, insa numai cu conditia ca Steaua si FC Vaslui sa piarda in meciurile pe care le au de disputat.

FC Brasov

Formatia la care Razvan Lucescu se va afla miercuri pe banca pentru ultima oara are doar optiunea victoriei in meciul cu FC Timisoara, insa si asa doar cu conditia ca Steaua si Rapid sa piarda, iar Vaslui sa nu castige.
Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu