vineri, 26 iunie 2009

Ce a adus Bergodi nou la antrenamentele Stelei: joc in viteza si driblinguri!


Cristiano Bergodi este hotarat sa faca revolutie la antrenemantele Stelei: disciplina si multa munca sunt noile reguli pe care stelistii trebuie sa le respecte ca sa-l multumeasca pe italian!


Le-a cerut jucatorilor sa vorbeasca in romana!

Bergodi a condus ieri primul antrenament al Stelei departe de ochii patronului, in Austria. Bergodi le-a cerut stelistilor sa vorbeasca mult si obligatoriu in romana ca s-o invete si el mai bine.

"Vorbiti mult pe teren!"

"Nu va bateti joc de voi. Munciti mult si vorbiti intre voi pe teren!" acesta a fost mesajul lui Bergodi catre stelisti inainte de primul antrenament, unde s-a bagat si el la joc. Italianul i-a remarcat pe Andrei Ionescu si Toja cei mai tehnici jucatori de la Steaua in primile minute de joc de la pregatirea de ieri.

Pe ce a mizat Steaua la primul antrenament cu Bergodi

Bergodi l-a ascultat pe Gigi Becali care anunta acum cateva saptamani ca vrea la Steaua din nou o echipa a vitezistilor. Lucru mult cu mingea, driblinguri, pase si joc in viteza - asta le-a cerut Bergodi stelistilor pentru a fi gata de batalia pentru grupele Europa League.

Se gandeste doar la Ujpest

"La ora meciului cu Ujpest vom fi concentrati si pregatiti!" promite Bergodi din Austria care anunta: "Sunt un antrenor pretentios. Vom juca cu Ujpest la capacitate maxima. Vom incerca sa castigam titlul, am responsabilitatea asta!"

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu