joi, 11 iunie 2009

Farul a retrogradat, Medias asteapta deciza TAS! Buzau si Otopeni au picat din Liga I


Farul a fost distrusa la Otopeni de Iacob si ai lui. Farul este retrogradata. Singura care mai spera este Mediasul, care asteapta decizia TAS in cazul Argesului!

Mediesenii spera ca Aregsul va fi retrogradata in urma scandalului din arbitraj:

Otopeniul a facut scorul campionatului in ultima etapa: a batut-o cu 6-0 pe Farul si a luat-o cu ea in B. Gaz Metan a batut CFR-ul cu 2-0 si asteapta ca Argesul sa fie retrogradata la comisie ca sa scape.

OTOPENI - FARUL 6-0
E clar! Farul va juca la anul in Liga a doua - nu mai are nicio sansa nici daca isi primeste punctele in cazul "nocturna" de la Iasi, iar Argesul va fi retrogradata. Fostul stelist Iacob, a reusit un hat-trick in mai putin de o ora. Vali Negru, Pana si Draghici au dat si ei gol in cea mai clara victorie a Otopeniului in prima liga - 6-0. Chiar si asa, oamenii lui Ciobotariu merg in Liga a doua cu 3 puncte penalizare.

GAZ METAN - CFR CLUJ 2-0
Gaz Metan mai spera inca intr-o minune - a batut-o pe CFR Cluj cu 2-0 si poate sa ramana in Liga lui Mitica daca Argesul va fi retrogradata. Bud si Eric au dat golurile victoriei pentru Medias in fata campioanei de anul trecut.

GLORIA BUZAU - BISTRITA 2-1
Buzaul a castigat si ea in ultima etapa - a batut-o cu 2-1 pe Bistrita lui Tata Jean si merge in B cu 8 puncte de penalizare.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu