vineri, 26 iunie 2009

Bonetti: "Nu ma judecati dupa par, importante vor fi rezultatele!"


Necunoscutul Dario Bonetti ii anunta pe fanii dinamovisti ca trebuie sa aiba rabdare cu el si le promite acestora performante mari in noul sezon.


Bonetii nu le povesteste romanilor despre experienta lui de antrenor pentru ca nu are. "Am jucat 200 de meciuri in Serie A. Cam asta sunt." este CV-ul cu care italiaul porneste in Liga I.

MODELUL ZENGA SI NAPOLI
Chiar daca este constient ca nu are experienta pentru o echipa de nivelul lui Dinamo, Bonetti le aminteste romanilor ca nici Zenga sau Napoli nu mai antrenasera echipe de top cand au venit in Romania. "Nici Walter Zenga si nici Nicolo Napoli, cu tot respectul pentru ei, fiindca sunt prietenii mei, nu aveau experienta ca antrenori cand au venit in Romania. Nu ma judecati dupa parul lung. Nu conteaza astfel de aspecte. Importante vor fi doar rezultatele."

NU PLEACA DUPA CATEVA ETAPE!
La fel cum s-a intamplat si in cazul Stelei, jucatorii lui Dinamo au efectuat vizita medicala fara noul lor antrenor. Cu toate astea, Bonetti sustine ca are totul in control si promite sa nu plece dupa cateva etape. "Eu tin legatura cu conducerea, dar nu trebuie sa stie presa despre aceste lucruri. Vorbim la telefon si stabilim ce este de stabilit. Sper sa fie bine. S-o duca bine si Dinamo, dar si eu. Sunt convins ca pot face performanta. Nu vin ca sa plec dupa doar cateva etape. Am aflat si faptul ca au mai fost antrenori italieni la Dinamo, dar refuz sa ma compar cu ei." au fost declaratiile lui Bonetti din Evenimentul Zilei.
Sursa: www.sport.ro

Un comentariu:

  1. Prietene, sa nu te superi ca te intreb dar sunt foarte interesat de urmatorul lucru: care este sensul sa iei stiri de pe sport.ro si sa le repostezi pe acest blog?

    RăspundețiȘtergere