vineri, 2 octombrie 2009

Cine poate baga Rapidul in faliment! Copos: "Cat voi fi eu la Rapid, nu vor fi probleme"


Falimentul poate veni de unde te astepti mai putin! Rapid a pierdut procesul cu firma care a prestat servicii de catering in sezonul trecut.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea firmei de catering Elite Events de deschidere a procedurii de faliment in cazul clubului Rapid, pentru datorii de aproximativ 20.000 de euro, informeaza ProSport.

Este vorba despre contravaloarea serviciilor de catering prestate de firma mentionata in perioada 2008-2009 la meciurile de acasa ale Rapidului. In aceasta perioada nu s-a platit nimic catre respectiva societate, care a actionat clubul in instanta.

Odata cu declansarea procedurii de insolventa, giulestenilor le-a fost ridicat si dreptul de a-si administra bunurile din avere, precum si banii din conturi.

Surse din cadrul clubului spun ca actiunea este premeditata si a fost pusa la cale de fostul investitor, Fatih Taher. Elite Events a inlocuit, odata cu venirea iordanianului la conducerea clubului, firmele lui George Copos care se ocupasera pana atunci de activitatea de catering.

Conducerea FC Rapid sustine ca a ajuns la un acord privind stingerea datoriilor cu firma de catering Elite Events, care a obtinut in instanta deschiderea procedurii de insolventa a clubului, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene.

"Conform precizarii facute deja, exista o intelegere cu firma Elite Events cu privire la stingerea datoriilor. Dintr-o eroare de comunicare, aceasta intelegere a fost scapata din vedere. In baza acestei intelegeri, cele doua parti intreprind deja demersurile necesare pentru stoparea actiunii din instanta. S.C. Fotbal Club Bucuresti S.A. continua sa depuna toate eforturile necesare pentru asigurarea conditiilor optime care sa permita jucatorilor rapidisti sa faca performanta si sa satisfaca asteptarile suporterilor", se arata pe site-ul citat.

Contactat telefonic, actionarul majoritar George Copos a declarat agentiei MEDIAFAX ca gruparea giulesteana isi desfasoara activitatea normal si ca nu se pune problema blocarii conturilor sau falimentului clubului Rapid. "Nu este nicio problema. Stiu de acea datorie catre firma de catering. Dar nu se pune problema ca Rapid sa aiba conturile blocate sau altfel de lucruri. Avocatii nostri se ocupa de acest caz. Clubul isi desfasoara activitatea normal. E normal sa apara lucruri de genul acesta avand in vedere managementul dezastruos din 2008. Pentru ca acea datorie este din 2008. Si ar trebui sa ne mai asteptam si la alte situatii de acest gen de acum inainte. Dar noi am si semnat un act cu aceasta firma de catering acum, in septembrie, de stingere a datoriei. Se rezolva totul. Cat sunt eu aici, Rapid nu va avea probleme", a afirmat Copos.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu