joi, 2 aprilie 2009

Peste 2 milioane de romani au crezut in matematica stramba a lui Piturca!!


Austria - Romania a fost la fel de urmarit precum un meci bun al Stelei din Champions League. Peste 2 milioane de romani au vazut in direct pe ProTv infrangerea nationalei.

Romania a ramas doar cu sanse teoretice de calificare la Campionatul Mondial din 2010, dupa un scor rusinos in Austria - 1-2, meci din preliminariile turneului final din Africa de Sud. Meciul de la Klagenfurt, transmis, LIVE, de ProTV a inregistrat o audienta de 17,9 puncte de rating si 39,4% cota de piata, pe publicul din mediu urban. Pro TV a fost lider de audienta - 2.067.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit meciul de miercuri seara si au sperat intr-o minune in meciul capital de la Klagenfurt. In acelasi timp, postul numarul doi de piata a fost Antena 1 (4,2 puncte de rating si 9,3% cota de piata), apoi Acasa TV (3,5 puncte de rating si 7,7% cota de piata), pe publicul din mediul urban.

Austria – Romania a inregistrat o audienta de 16,7 puncte de rating si 43,5% cota de piata si pe publicul comercial, oameni intre 18 si 49 de ani din mediul urban - targetul principal pentru clientii de publicitate si publicul la care ProTV se raporteaza de 8 ani.

2.563.000 de telespectatori din mediul urban se uitau la meciul Austria-Romania, LIVE la Pro TV, la ora 22:02, cel mai vizionat moment al meciului. In “minutul de aur”, scorul inca era 1-1, iar nationala fara Mutu si Chivu in teren inca mai avea sansa victoriei.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu